Hvorfor du må ha responsive nettsider

dato 6 Februar 2017


Er nettsiden din mobiltilpasset? Test den her.

De siste fem årene har den store majoriteten gjort om nettsidene sine for å håndtere mobiltrafikk. Hvis du ikke har gjort det ennå, er dette det viktigste du må gjøre for å være tilgjengelig på nett. Sjekk din egen nettside raskt og gratis i denne artikkelen.


En responsiv nettside tilpasser seg til skjermen slik at innholdet blir enkelt å lese uansett om den besøkende kommer fra PC, nettbrett eller mobil. En stor og voksende andel av trafikken til nettsiden din kommer fra smarttelefoner.


Google belønner responsive nettsider

Det er to hovedgrunner til at dette er viktig for deg som driver bedrift: Kundene dine forventer at nettsiden er enkel å orientere seg på fra telefonen, og Google straffer uresponsive nettsider ved å plassere dem lengre ned i søkeresultatet.


Hvis du tenker på din egen mobilbruk er du sikkert enig. Når du kommer til en nettside hvor skriften er bitteliten og knappen du prøver å trykke på er mikroskopisk, er sjansen stor for å at du går tilbake til søket ditt og velger en annen nettside. Som nettbrukere er vi ekstremt utålmodige. Noen sekunders forsinkelse irriterer oss. Å måtte dra en nettside frem og tilbake for å se hele teksten er uholdbart.Heldigvis er det god hjelp å få

Å gjøre nettsiden sin responsiv er ikke et reelt valg lenger – det er noe du er nødt til å gjøre. Vi i Anto lager selvsagt responsive nettsider med de mest moderne løsningene. Vi vet hva som fungerer for deg, og gir deg et trygt nettsted som er behagelig og enkelt for kunden å bruke.


Du kan teste denne nettsiden fra mobilen, hvis du ikke allerede leser dette fra telefonen. Hvis du er usikker på din egen nettside bør du teste den også.Sjekk nettsiden din på ett minutt

Google har laget et testverktøy som ligger gratis tilgjengelig på nettet. Når du kommer inn på denne siden, skriver du inn nettadressen til det nettstedet du vil sjekke. Etter noen sekunder får du beskjed om det er responsivt eller ikke. Veldig enkelt, raskt og uten kostnader.


Her kan du teste om nettsiden din er mobilvennlig. Du sendes til Googles eget testverktøy.

Hvis det viser seg at nettsiden din trenger en oppdatering er det bare å ta kontakt, så skal vi hjelpe deg.